onsdag 27. januar 2016

Den "godhjertede", "antirasistiske" eliten som vil "hjelpe"


Bjørnar Moxnes er helt typisk for venstresiden nå til dags. En velstående pappagutt som først og fremst kjemper mot internasjonal «rasisme», og som gladelig er med på amerikanernes imperialistiske kriger for å detronisere «slemminger» som Assad, Putin, Saddam og Gaddafi — i «kvinnefrigjøringens», «demokratiets» og «fredens» navn.
Hvorfor identifiserer ikke Moxnes & Co. seg med den norske arbeiderbevegelsen eller arbeiderklassen?
Jo, ganske enkelt fordi de selv kommer fra borgerskapet eller øvre middelklasse. De er velstående pappagutter som er PK fordi de vet at politisk korrekthet er et attraktivt trekk man kan bruke for å tiltrekke seg kvinner, som jo ofte elsker islam og vil ha flest mulig islamister inn i Norge. I tillegg vil fedrene til Moxnes & Co., som ofte er bankstere eller administrerende direktører i diverse oljebedrifter, tjene på økt innvandring. Fordi det vil redusere arbeiderlønningene og knuse velferdsstaten.
Selv er jeg Facebookvenn med en prominent norsk/svensk homofil mann og en ganske prominent norsk transperson, og begge er veldig ivrige islam-apologeter som er opptatt av å få importert flest mulig homohatende islamister. Det paradoksale er jo nettopp at transer og homofile er blant de første som blir halshugd og steinet når islamistene tar makten.
Det er kanskje et slags kollektivt Stockholmsyndrom som har rammet store deler av Skandinavia. Folk er så livredde at de tør ikke annet enn å ønske islamistene velkommen med åpne armer. I tillegg er det vel fortsatt ikke sosialt akseptabelt å være kritisk til masseinnvandring, og folk er livredde for å bli stemplet som rasister. Dette gir seg absurde utslag, og jeg tror dessverre vi må oppleve mange tragedier før flere mennesker begynner å våkne og innse realitetene.
(Så spørs det om mediene kommer til å rapportere om tragediene, da. Medienes rolle i dag er jo først og fremst å dysse ned og legge lokk over virkeligheten. De får god hjelp av både politi og politikere i så måte. Og naturligvis av alle PK’erne og etterretningsfolkene.)
Det kommer til å bli steile fronter og mange konflikter, og grunnen beredes for en borgerkrig, akkurat slik eliten vil. Barbara Spectre er en person man bør ha kjennskap til. Hun representerer den politiske bevegelsen som vil gjøre Europa mest mulig «multikulturelt», og som vil tømme Midtøsten for muslimer, slik at et visst annet folkeslag kan få ha mest mulig av området i fred. Dette innrømmer hun selv, så det er ingen konspirasjonsteori å påpeke det.
Enda en grunn til at kvinner, homser og transer vil ha flest mulig islamister inn i Europa, er at kvinner (og feminine, homofile menn) tiltrekkes av bad boys. De vil gjerne oppleve noe litt skummelt og spennende, og hva er vel mer skummelt, spennende og seksuelt tiltrekkende (for kvinner og femimenn) enn en ustabil pøbel og potensiell terrorist med bronsealdersk kvinnesyn og voldelige tendenser? De fleste kvinners eggstokker vibrerer ved tanken på en slik utemmet machomann, og de servile homsene og transene blir ville av begjær.
I hegeliansk dialektikk er det jo også slik at en tese, historisk sett, alltid etterfølges av en antitese, og at disse så kombineres og blir en syntese. 68’erne sto egentlig for sekularisme og ateisme. Islamistene representerer det motsatte av dette, og 68’ernes barn omfavner derfor islamismen, fordi den representerer et oppgjør med foreldrenes verdier. Det er altså snakk om et slags ungdomsopprør. Noe rebelsk, noe drastisk, noe pønkete.
Moxnes & Co. representerer altså antitesen til 68’ernes tese. Det interessante blir å se hvordan syntesen vil arte seg. Vi ser kanskje kimen til den allerede, det den virkelige eliten kaller «The Age of Horus», som Aleister Crowley — en favoritt blant eliten (og forøvrig faren til Barbara Bush) — snakket om. I egyptisk mytologi er Horus barn av gudinnen ISIS, som okkultister og mystikere har tilbedt i årtusener. Mange medlemmer av vår tids elite — deriblant Bush-klanen — er forøvrig okkultister og satanister med medlemskap i det prestisjetunge Yale-brorskapet kjent som Skull & Bones, samt naturligvis i Bohemian Grove, hvor de bl.a. dyrker pedofili, rituelle barnemord og andre perversjoner. Denne eliten elsker Crowley og gudinnen ISIS, som altså skal føde Horus — Den Nye Verdensordenen som Bush Sr., Kissinger og andre elitister har snakket så varmt om foran kamera.
I følge C-SPAN er ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) tilfeldigvis også det egentlige navnet til Mossad, altså navnet Mossad bruker om seg selv når de kommuniserer med andre etterretningsbyråer.
Helt sikkert bare en tilfeldighet. Som det også er en tilfeldighet at terrorbevegelsen ISIS aldri angriper Israel (men nesten utelukkende dreper muslimer og kristne, osv.), og at Israel har flere feltsykehus hvor de lapper sammen skadde ISIS-krigere.
Det er naturligvis også bare en tilfeldighet at USA har fungert som flyvåpen for ISIS. Og at CIA har trent dem opp, utrustet dem med våpen, ammo, kjøretøyer, rasjoner og andre forsyninger. Ja, diverse krigsutstyr som amerikanerne og israelerne gir til terrorister i Syria og Irak, har alltid en lei tendens til å havne på «avveie» og ved «et uhell» å ende opp i hendene til nettopp ISIS. Merkelig tilfeldighet det der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar