mandag 21. mars 2016

Obamas rolle som den første Antikrist -- subliminal programmering i NRK o.a. medier


NRK Dagsnytt på radio i dag kl. 1500:

Først vignett.

Så introduseres hovedinnslaget: 88 år siden sist en amerikansk president har besøkt Cuba. Historisk begivenhet. Så gjentas det at det er 88 år siden sist.

Så kuttes det til en sak om demonbesettelse i Indonesia. Indonesiske folk som før ble antatt å være besatt av Satan. (Det poengteres av nyhetsoppleseren at det er Satan, Djevelen, det er snakk om.)

Så tilbake til Obamas historiske besøk på Cuba. Det gjentas et par ganger at det er 88 år siden forrige gang en amerikansk president har vært der. Og det snakkes om hvor utrolig betydningsfullt, historisk viktig og symboltungt besøket er. Enda en gang nevnes de 88 årene.

Info:

Obama vokste opp i Indonesia. (Og ble født der, i følge Donald Trump o.a.) I en stor TV-serie ("The Bible" på History Channel) hadde Satan Obamas ansikt. Skuespilleren lignet ikke på Obama, men sier at han ble sminket i mange timer for å få den rette looken.

Skaperne av TV-serien innrømte likheten og kuttet den svært kontroversielle scenen fra filmatiseringen av serien.

Ser man på Obamas timeplan slik den faktisk har utspilt seg de siste åtte årene, matcher den Antikrists timeplan i Bibelen.

Obama er et vanlig menneske. Kanskje tilogmed et bra menneske. Men sterke krefter bruker ham -- enten han vet det eller ikke -- til å prøve å oppfylle bibelske endetidsprofetier. Dette er ikke en spekulasjon eller en fantasi; det er et faktum som er etterprøvbart og som enkelt kan dokumenteres.

Man må selvsagt være "konspirasjonsteoretiker med tinnfoliehatt" for å se at det IKKE var tilfeldig at NRK (og trolig medier i hele Vesten) skviste inn et innslag om besettelse av Satan (tilfeldigvis i Indonesia) midt mellom de to innslagene om Obamas symboltunge besøk som tilfeldigvis finner sted på (bl.a.) Skull & Bones-datoen 22. mars.

I et offentlig ritual sådde skuespilleren og "anti establishment-kandidaten" Donald Trump tvil om Obamas virkelige identitet og fødested. Trump insinuerte at Obama er muslim og er født i Indonesia. Obama deltok selv i ritualet ved å vise frem en fabrikkert fødselsattest, for å legitimere Trumps tvil. Dette bygde opp under narrativet om Obama som en mann med ukjent, mystisk bakgrunn.

Både fødselsattestritualet og NRKs nyhetsinnslag er klassiske eksempler på subliminal programmering.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar