lørdag 2. april 2016

The transcendental object at the end of time ...


... var begrepet Terence McKenna brukte om en skjellsettende fremtidig begivenhet.
Her er begivenheten:
Det er 11. september 2016. Millioner av mennesker sitter klistret til TV-skjermene rundt om i verden. Obama har nettopp skutt opp 11 atomraketter med kurs mot Russland og Kina, og TV-kameraer følger flere av rakettene. Bildene er spektakulære og krystallklare. Nyhetsankerne er på gråten. Hjemme i stuene er det også mange som gråter. Den intense fasen av krigen i Syria, har rast i elleve dager, men først nå er den i ferd med å eskalere til global atomkrig. De siste månedene har "ISIS" sprengt skitne bomber og atombomber i Vesten, i flere spektakulære og storslagne terrorangrep. Terrorister har også angrepet utallige mål i Afrika, Asia og Sør-Amerika. Millioner av mennesker er drept, og flere er døende av skadene.
TV-kameraene zoomer inn på en av de store Minuteman-III-rakettene, et interkontinentalt ballistisk missil som inneholder flere kjernefysiske stridshoder montert på små minimissiler som kan treffe hvert sitt mål. Flere TV-kanaler er til stede i luften, med hver sine helikoptre og droner utrustet med kameraer med avanserte telelinser.
Så skjer det noe. Det transcendentale. Det største øyeblikket i mediehistorien og i menneskehetens historie.
Et stort moderskip kommer frem fra en sky. Langsomt beveger det seg over himmelen, og kameraene zoomer inn. Det åpner seg luker i moderskipets skrog, og 11 flyvende tallerkener flyr ut.
Folk måper. Mange besvimer. De kan ikke tro sine egne øyne. Vantro ser de antigravitasjonsfarkostene fly mot hvert sitt Minuteman-missil. Kameraene zoomer inn på det ene missilet idet en flyvende tallerken nærmer seg. Tallerkenen når igjen missilet og flyr foran det. Så fyrer den "utenomjordiske" farkosten av et slags strålevåpen, før den beveger seg under missilet og fyrer av enda en stråle. TV-seerne holder pusten. Så flyr tallerkenen over missilet og skyter igjen.
Og så styrter missilet mot bakken, ned i et øde ørkenområde hvor ingen kommer til skade.
James Randi, Phil Plait, Gunnar Tjomlid og andre skeptikere, politikere, mainstreammedier og folk flest -- alle omfavner de "utenomjordiske" og priser seg lykkelige over at de kom oss til unnsetning og fikk avverget den globale atomkrigen.
"De utenomjordiske" (såkalte "Nordic Blondes") sender 22. september en representant til FNs Sikkerhetsråd, og et nytt styresett innføres 11. oktober, tilsynelatende under ledelse av de "utenomjordiske".
Slik innledes Syvårsriket.

Først syv år senere, i september 2023 (det 22. året i det 3. millennium (322)), innføres Den Nye Verdensordenen, det såkalte Tusenårsriket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar