lørdag 2. januar 2016

Hemmeligholdet rundt det utenomjordiske nærværet

I 1947 brukte det amerikanske forsvaret scalar-våpen for å endre kursen til to utenomjordiske farkoster. Farkostene kolliderte i nærheten av Roswell, New Mexico. Den ene farkosten ble pulverisert, og bitene falt ned utenfor Roswell. Den andre ble ikke like skadd, og falt ned utenfor nabobyen. Utenomjordiske lik og vrakdeler ble plukket opp av en militær enhet, og fraktet til en sikker fasilitet. Biter av en værballong ble brakt inn og fotografert som ledd i en cover-up. Bildene ble publisert i avisene, og hele hendelsen ble bortforklart som en værballongstyrt. (Dog rapporterte en lokalavis deler av sannheten til å begynne med, noe som fremgår av bildet under.) Øyvenvitner som så hva som virkelig hendte, fikk ordre om å holde kjeft, og fikk klar beskjed om at de ville bli likvidert om de ikke etterkom ordren.
Majestic 12
Kort tid etter Roswell ble det dannet en gruppe, Majestic 12, som fikk ansvaret for å hemmeligholde slike hendelser, og koordinere forskningen på den utenomjordiske teknologien. Forskerne gikk under jorda, bokstavelig talt. Selskaper som Lockheed, Northrop Grumman, General Electric og E-Systems, plukket fra hverandre utenomjordiske farkoster, og fant ut hvordan de virket. Innen 1956 hadde de mestret utnyttelse av nullpunktsenergi og antigravitasjonsteknologi. De hyret inn Disney til å latterliggjøre alle som snakket om flyvende tallerkener, og uttrykk som "små grønne menn" ble plantet i mediene for å stigmatisere alle som våget å snakke om et utenomjordisk nærvær på jorda. "Skeptikere" og debunkere ble ansatt for å tilbakevise alle påstander om at UFO-fenomenet skyldtes noe annet enn værballonger, sumpgass og kollektive hallusinasjoner. I begynnelsen av karrieren var kjendisastronomen Carl Sagan åpen for tanken om at jorda ble besøkt av utenomjordiske, men han ble truet på livet av sammensvergelsen, og turte ikke annet enn å lystre. Også Frank Drake og utallige andre astronomer og populærvitenskapelige formidlere, hadde kjennskap til sannheten, men fikk beskjed om å holde kjeft.
Etter John F. Kennedy har ingen amerikansk president, med unntak av George H. W. Bush, blitt briefet om det utenomjordiske nærværet på jorda. Bush var CIA-sjef før han ble president, og var en av svært få CIA-sjefer i nyere tid, som hadde kjennskap til sannheten om UFO-fenomenet. Sammensvergelsen som sitter på hele sannheten, jobber på tvers av etterretningsbyråer, i kompartmentaliserte enheter hvor formell rang er av underordnet betydning. Det som virkelig teller er at man er villig til å drepe for å holde sannheten skjult. Det er ens moralske karakter som er avgjørende for hvorvidt man blir fortalt hva som foregår.
JFK fortalte sannheten til Marilyn Monroe, og hun hadde planer om å gå ut med det hun visste. Hun ble likvidert, og mordet ble kamuflert som et selvmord. Før JFK selv rakk å gå ut med sannheten, ble han også tatt av dage.Bill og Hillary
Grunnen for hemmeligholdet av den utenomjordiske teknologien, var at oljebransjen, kullbransjen og kjernekraftindustrien ville gått dukken om hele verden hadde hatt tilgang på nullpunktsenergi og antigravitasjonsteknologi. Også flere andre mektige bransjer ville kollapset om sannheten ble kjent, og balansen i verdensøkonomien ville blitt forrykket. Sammensvergelsen fryktet for sine personlige formuer, og den fryktet de religiøse, filosofiske og vitenskapelige implikasjonene av nedgradering. Hemmeligholdet ble stadig mer omfattende, og sannheten ble stadig bedre skjult. Noen øyenvitner og varslere turte imidlertid å stå frem. Rockefeller-familiens hvite får, Laurance Rockefeller (barnebarn av selveste John D. Rockefeller), er en av dem som har stått frem offentlig, og som har jobbet for nedgradering. Paul Hellyer, forhenværende forsvarsminister i Canada, er en annen. Edgar Mitchell, Apollo-astronaut og sjettemann som gikk på månen, er enda en. I tillegg har noen hundre andre astronauter, fysikere, admiraler, generaler, flygeledere, etterretningsfolk og andre insiders stått frem med viten om sannheten om UFO-fenomenet. Hundrevis av timer med detaljerte vitnesbyrd er fanget på film. John Podesta, stabssjef under Bill Clinton og seniorrådgiver for Barack Obama, har lovet å jobbe for nedgradering av hemmelighetene, og har beklaget at han ikke klarte å nedgradere noe da han tjenestegjorde under Obama. Nå er han stabssjef for Hillary Clintons kampanje, og Hillary sa nylig at hun akter å jobbe for nedgradering.
Problemet er at Hillary lyver. Hun ønsker ikke disclosure, selv om John Podesta kanskje gjør det. Hun har heller ikke tilgang til særlig annen info enn det hun og Bill har fått fra Dr. Steven Greer, vår tids fremste nedgraderingsforkjemper. På nittitallet, under et besøk hos Laurance Rockefeller, fikk hun muligheten til å lære mer, men takket nei, med den begrunnelse at det var "for farlig". Og det har hun forsåvidt rett i -- CIA-sjefer og presidenter har blitt myrdet fordi de har hatt planer om å gå ut med sannheten. Hvis Hillary ber om en briefing nå, kommer hun trolig i hovedsak til å bli servert falsk info blandet med halvsannheter. Og i den grad hun blir servert noe med substans, kommer hun i liten grad til å viderebringe dette til offentligheten. I tillegg kommer massemediene, som er under kontroll av sammensvergelsen, til å fortsette latterliggjøringen av fenomenet, og de kommer til å intensivere pjattet om "små, grønne menn" og insinuasjonene om at alle som tror på utenomjordisk intelligent liv er sinnssyke."Krigen mot de utenomjordiske"


Etter den påkostede og dramatiske "krigen mot terror", har sammensvergelsen planer om å starte en "krig mot de utenomjordiske". For å virkeliggjøre denne planen, plantet de memet om at de utenomjordiske er fiendtlige. De brukte Hollywood og resten av underholdningsindustrien for å spre dette memet. I bane rundt jorden har sammensvergelsen plantet satellitter med våpen som skal brukes i et angrep på planeten. Dette falsk flagg-angrepet skal brukes for å samle jorda mot en illusorisk felles fiende fra det ytre rom, for å berede grunnen for en verdensregjering og økt militarisering av rommet, slik at det militærindustrielle komplekset kan tjene mer penger. Krigen mot terror har nemlig ikke vært lukrativ nok for militærindustrialistene. President Eisenhower advarte verden mot at militærindustrialistene, allerede på hans tid, var i ferd med å få altfor stor makt. Eisenhower var femstjerners general, så han hadde nok et visst kjennskap til hva som foregikk i det amerikanske forsvaret. Senator Daniel Inouye, som etterforsket Iran-Contras-skandalen på 80-tallet, sa i klartekst at det i USA eksisterer en skyggeregjering som har sitt eget luftforsvar og sin egen marine, og som er hinsides lovverket og utenfor de folkevalgte politikernes kontroll. 

For å virkelig sørge for at folk flest skal betrakte de utenomjordiske som fiendtlige, begynte militærindustrialistene å kidnappe utvalgte mennesker. Disse menneskene ble brakt inn i antigravitasjonsfarkoster som var basert på utenomjordiske farkoster skutt ned av militære krefter. I starten ble dverger utkledd som romvesener. Disse kortvokste agentene fikk i oppdrag å implantere mikrochips i de intetanende kidnappede som var ofre for et MKULTRA-aktig eksperiment. Senere utviklet militærindustrialistene mer forseggjorte "kunstige livsformer", en slags biologiske roboter, som skulle illudere de utenomjordiske. Men hensikten var den samme: Å implantere overvåkningschips i noen utvalgte ofre, og styrke memet om at de utenomjordiske var fiendtlige entiteter som var opptatt av å kidnappe folk og plante analsonder i dem, når de da ikke var opptatt med å maltraktere kyr og sauer. Hensikten med overvåkningen var å finne ut hvordan folk reagerte, fysiologisk såvel som psykologisk, etter å ha blitt utsatt for den traumatiske hendelsen.

Engler og hjelpere

Minst noen dusin forskjellige utenomjordiske sivilisasjoner har besøkt oss, og flere har vært her i tusener av år, for ikke å si millioner. Det teknologiske nivået til disse sivilisasjonene er varierende, men alle ligger langt foran oss, noen kanskje sågar milliarder av år foran oss. Hadde de virkelig vært fiendtlige, kunne de enkelt ha utslettet oss. Det at vi fortsatt lever, tyder på at de er fredelige. En annen ting som indikerer at de er fredelige av natur, er det faktum at de pleier å skyte ned atomraketter som skytes opp av mennesker. De utenomjordiske liker visst ikke at vi lefler med atomvåpen, og de ser ut til å bekymre seg for en mulig atomkrig. Derfor bedriver de omfattende overvåkning av rakettsiloer og steder hvor atomvåpen testes ut, og de blir ofte observert av militærfolk på nettopp slike steder.

De utenomjordiske bøyer tidromkontinuumet for å klare å reise hit. Farkostene deres beveger seg hinsides lyshastigheten, gjennom en fjerde romlig dimensjon. Under dyp meditasjon kan mennesker faktisk få kontakt med vesener i denne dimensjonen, og det anbefales å meditere med intensjoner om å kontakte dem, eller bli kontaktet. Mange av artene ser ut til å være på et teknologisk nivå som for oss fremtrer som ren magi. De kan bl.a. shapeshifte, og få objekter til å materialisere og dematerialisere seg vilkårlig. Vesnene selv kan opptre som fysiske entiteter, men kan også være ikke-fysiske eller bestående av rent lys av en annen type enn det optiske lyset vi kjenner fra vår egen virtuelle virkelighet. Jeg sier virtuelle virkelighet, siden verdenen vi lever i egentlig er en slags datasimulasjon. Dette er dokumentert av fysikeren Tom Campbell, og underbygges også av observasjonene og teoriene til en rekke anerkjente fysikere, deriblant noen Nobelprisvinnere. Poenget med simulasjonen er å legemliggjøre Kjærlighet (godhet). De utenomjordiske pleier å poengtere dette (ofte telepatisk) når man møter dem, og de vet naturligvis utmerket godt hvordan simulasjonen vår fungerer. Det er også svært trolig at de har tilgang til flere høyere virkeligheter som befinner seg over vår simulasjon. Opp gjennom historien har mennesker vært i kontakt med slike vesener og kalt dem bl.a. engler, skytsengler og guder. De har opptrådt som "hjelpere" på "den andre siden". I ulike kulturer har de også hatt andre navn, og har vært oppfattet som andre ting enn det vi i dag oppfatter dem som. De kan velge å manifestere seg i mange former og fasonger.

*

All info i denne teksten er hentet fra offentlig tilgjengelige kilder. Alt kan ettergås i sømmene, og alt er basert på lett tilgjengelige vitnesbyrd fra høytstående varslere og øyenvitner som har stått frem offentlig. Sjekk ut John Podesta, Paul Hellyer, Edgar Mitchell, Laurance Rockefeller m.fl. Noe av informasjonen kommer fra nedgraderte etterretningsdokumenter som også er lette å finne for den som vil ettergå opplysningene.
http://www.conwaydailysun.com/newsx/local-news/123978-clinton-promises-to-investigate-ufos
http://www.huffingtonpost.com/2015/02/17/john-podesta-regrets-no-ufo-disclosure_n_6699646.html
https://www.youtube.com/watch?v=ud49Gh9yYLs
https://www.youtube.com/watch?v=kpHAxxRKksQ
https://www.youtube.com/watch?v=yKQnsKzSJ1Y
https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Hellyer
1 kommentar:

  1. Den dårlige formateringen skyldes en teknisk feil på Blogger/Blogspot. Det lar seg dessverre ikke gjøre å rette opp dette problemet.

    SvarSlett