fredag 1. april 2016

Legg merke til følgendeNår store terroraksjoner finner sted i Vesten, kommer det umiddelbart en ekstra nyhetssending. Og i studio sitter det da som regel en «terrorekspert» som umiddelbart klarer å peke ut (navngi) de ansvarlige. Det trengs visst ikke en politietterforskning for å finne de skyldige. De skyldige er kjent allerede et halvt minutt etter at angrepet har funnet sted.

Pussig.

(Og noe som er relatert til dette: Tysk etterretning sier at det er 470 terrorklare islamister i Tyskland nå. Hvordan vet de dette? Og hvorfor stopper de ikke disse 470, som de altså hevder å kjenne identiteten til?)

Nå er vi bare få dager unna neste mulige dato for et stort terrorangrep i Vesten (4/4), men jeg tror eliten venter helt til den 11/4 med å slå til igjen. Også blir 5/5 og 22/5 de neste datoene for store angrep i Vesten, selv om de i teorien kan angripe også 22/4.
Se opp for skitne, radioaktive bomber. Eliten har sagt at det bl.a. er dette «ISIS» kommer til å benytte seg av i tiden fremover.

En skitten bombe som går av i London sentrum samtidig som Big Ben sprenges med en konvensjonell bombe — antageligvis er det dette eliten vil gjøre for å straffe britene hvis de ikke stemmer riktig når Brexit-spørsmålet skal avgjøres. Eventuelt kan angrepet komme før avstemningen, for å skremme britene til å stemme riktig. Et sånt angrep vil også få et flertall av britene (og Vestens folk generelt) til å stille seg bak en bakkeinvasjon av Syria — til stor glede for eliten, som lenge har siklet etter en storkrig både mot Syria, Iran og en rekke andre land som har nektet å underkaste seg Ondskapens Krefter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar