onsdag 16. mars 2016

HØR autoriteten i Vannevar Bush' stemme (Teknisk feil på timestampfunksjonen. Start heller på 5:20 på intervju 1.)


Intervju # 1 er veldig avslørende. (Særlig hvis timestampfunksjonen fungerer.)

Denne mannen hadde den høyeste kjente sikkerhetsklareringen i verden. I sin tid var han trolig det mennesket som visste aller mest om de utenomjordiske, interdimensjonale skapningene som har besøkt jorda i millioner av år. Og han visste mer enn noe annet menneske om de utenomjordiskes teknologi.

Hør autoriteten i stemmen hans. Har dere noensinne hørt en stemme med større autoritet?

Dette var mannen som grunnla fuckings Raytheon. Mannen som tok initiativet til Manhattanprosjektet. Mannen som ledet Majestic-12/MAJIC. Mannen som hadde ideen til konseptet som i dag utgjør kjernen i internett: Hypertekst.

Fra Wikipedia:

"Vannevar Bush privately, and then publicly, opposed NASA's manned space program and took the unpopular stance of attacking the moon exploration goals set forth by president John F. Kennedy at a time when the U.S. was nearly perfectly united in supporting it."
Logisk at han var motstander av å sende mennesker opp i rommet i de primitive kjemiske rakettene som NASAs "hvite program" brukte, all den tid han selv hadde svært god kjennskap til electrogravitics, antigravitasjonsfarkoster og nullpunktsenergi. Det er sånn passe teit å bruke kjemiske raketter når man kan bøye tidromkontinuumet og reise gjennom høyere dimensjoner for å komme seg dit man vil -- i overlyshastighet.
I tillegg visste han hva månen egentlig er og hvem som holder til der.

Legg forøvrig merke til at NASA i dag, i 2016, selv sier at de IKKE KLARER å lage en rakett som er like god som Saturn V, som tok mennesker til månen i 1969 og de påfølgende årene.
Og Elon Musk har ikke klart å sende et eneste menneske så mye som en meter over bakken. Men mediene pusher ham knallhardt og vil ha oss til å tro at han klarer å sende mennesker til Mars (med primitiv raketteknologi som er dårligere enn Saturn V) innen 2025, og en million mennesker til den røde planeten i løpet av de nærmeste tiårene.
LOL.

1 kommentar: